HP FlexFabric 20Gb 2-port 650M Adapter

700767-B21

Nou

HP FlexFabric 20Gb 2-port 650M Adapter

Detalii

La Comandă

5 770,49 lei
4 849,15 lei fără taxe

Privire de ansamblu asupra produsului
Ce ar fi dacă ați putea accelera serviciile IT, dacă ați crește eficiența centrului de date și dacă ați dubla lățimea Dumneavoastră de bandă fără a vă dubla și costurile sau complexitatea Dumneavoastră?

Adaptorul FlexFabric de la HP de 20 Gb cu 2 porturi 650M poate fi instalat împreună cu adaptoarele FlexibleLOM pentru serverele blade de generația a 9-a ProLiant pentru a vă furniza caracteristicile suplimentare. Adaptorul vă furnizează descărcarea Tunnel pentru acoperirea eficientă de rețea pentru a vă crește flexibilitatea de migrare VM (Virtual Machine) și scalarea de rețea cu un impact minim asupra performanței de server. Două rețele de suprafață tradițională limitează mobilitatea și scalarea încărcării de sarcină virtuală și multi-client.

La conectarea cu Switch-ul Blade Ethernet 6125XLG de la HP, acesta, de asemenea, suportă RDMA peste Ethernetul Convergent (RoCE - RDMA over Converged Ethernet) ceea ce crește eficiența și scade latența de gazdă.

La conectarea la modulele F8 FlexFabric-20/40 de Conexiune Virtuală de la HP, Adaptorul FlexFabric de 20 Gb cu 2 porturi 650M vă furnizează performanță de 20 GbE și acesta poate, de asemenea, să vă furnizeze o performanță de 10 GbE la conectarea la Switch-ul Blade Ethernet 6125XLG de la HP.

Caracteristicile produsului
Costuri scăzute și Livrarea mai Rapidă a Serviciilor prin Convergența FCoE sau RoCE cu Traficul LAN pe un Fir Unic

Adaptorul FlexFabric de 20 Gb cu 2 porturi 650M de la HP este realizat specific pentru Serverul Blade ProLiant de la HP. Acesta este adaptorul mezzanin ale cărui costuri dublează efectiv lățimea de bandă de I/O și evită blocajele de rețea astăzi și în viitor.

Îmbunătățiti Performanța și Scalabilitatea de Virtualizare de Rețea cu descărcarea Tunnel pe Adaptorul de 20 GbE

Adaptorul FlexFabric de 20 Gb cu 2 porturi 650M de la HP utilizează Acoperirea Tunnel și îmbunătățirea de 2 x lățimea de bandă pentru a primi avantajul complet al acoperirii de rețea.

Îmbunătățiti Agilitatea Operațională cu Migrarea VM (Virtual Machine) și Accesul de Date Stocate mai rapid

Adaptorul FlexFabric de 20 Gb cu 2 porturi 650M de la HP vă furnizează Migrarea Microsoft Hyper-V Live mai rapidă (utilizând SMB-ul cu RoCE în loc de TCP/IP).

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Lasă un comentariu

HP FlexFabric 20Gb 2-port 650M Adapter

HP FlexFabric 20Gb 2-port 650M Adapter

HP FlexFabric 20Gb 2-port 650M Adapter

Lasă un comentariu