Adaptec 8885

2277000-R

Nou

RAID 8885 - 2x int. mini SAS HD (SFF-8643), 2x ext. mini SAS HD (SFF-8644), 1024MB, PCIe 3.0 x8

Detalii

La Comandă

3 590,13 lei
3 016,92 lei fără taxe

Mediile de centru de date, de IT și de server de consumator general au o gamă largă de necesități - de la conectivitatea de bază la capacitățile de stocare de date extreme. Eficacitatea la care datele lor sunt accesate și protejate este crucială la succesul lor fundamental.. Familia de produs de Adaptor RAID seriile 8 Adaptec de 12 Gb/s se adresează direct necesităților de conectivitate, de performanță și de protecție de date, de neegalat de nimic din industrie.

Familia de adaptor RAID seriile 8 Adaptec vă furnizează RAID-on-Chip (ROC) PMC ceea ce combină o interfață de generația a 3-a PCIe x8 cu porturile SAS de 12 Gb/s pentru a permite noii generații de adaptoare RAID de performanță înaltă pentru ecosistemul de stocare de 12 Gb/s. Adaptoarele RAID seriile 8 Adaptec sunt disponibile cu 8, sau 16 porturi SAS/SATA native într-un factor de formă LP/MD2. Conectorii HD mini SAS combinați cu cablurile HD SAS vă permit flexibilitatea îmbunătățită în opțiunile de configurare prin suportul de până la 16 porturi SAS/SATA native în factorul de formă MD2 de profil scăzut.

Noi nivele de performanță
Adaptoarele seriilor 8 evoluează până la 6.6 Gb/s pe citirile secvențiale și de până la 5.2 Gb/s pe scrierile secvențiale pe paritatea RAID 5. Cu 16 drive-uri solid-state (SSD-uri), adaptoarele seriilor 8 vă livrează mai mult decât 700k IOPS.

Protecția de Date Avansată
Codul RAID Adaptec (ARC - Adaptec RAID Code) vă livrează fiabilitate maximă cu nivelele RAID 0, 1, 1E, 5, 6, 10, 50 și 60. De asemenea, ARC-ul vă oferă Nivelul de Migrare RAID (abilitatea de a migra ușosr nivelele RAID), Capacitatea de Extindere Online (extindeți capacitatea fără oprirea server-ului) și Copyback Hot Spare (atunci când un drive eșuat a fost înlocuit, datele sunt automat copiate de la spatele liber fierbinte către drive-ul restaurat).

Suplimentar, capacitatea de auto configurare permite utilizatorilor să opereze modul HBA (expunerea drive-urilor direct gazdei) sau modul Simple Volume (utilizați cache-ul DRAM rapid pentru a reduce latența și pentru a îmbunătăți performanța) fără necesitatea utilizării uneltelor de setare. În modul RAID, acestea pot mixa și conecta toate dispozitivele și le poate manipula în același timp.

Protecția Cache Zero-Întreținere (ZMCP - Zero-Maintenance Cache Protection)
Adaptoarele seriilor 8 pot fi combinate cu modulul de protecție cache flash AFM-700 de generația a 3-a (vândute separat) petnru a vă permite protecția cache instantă fără baterie.

ZMCP-ul reprezintă o revoluționară avansare care rezolvă deficiențele BBU prin furnizarea protecției complete la datele cache fără costuri de monitorizare, întreținere, eliminare sau înlocuire. ZMCP-ul vă furnizează memoria flash NAND SLC cu tehnologia de super-condensato. Pe durata pierderii alimentării de sistem, protecția cache de memorie flash poate păstra datele pentru ani întregi.

Administratorul de Stocare maxView Adaptec
Administratorul de Stocare maxView Adaptec vă furnizează caracteristicile puternice Adaptec Storage Manager™ în interfața web HTML5 care poate fi vizualizată în browser-ele de desktop standard sau de mobil fără necesitatea instalării de software separat.

  Interfeţe hard disk acceptateSAS, SATA
  Interfață gazdăPCI Express x8
  Factor de formă card PCIFull-height (low-profile)
  Versiune sloturi PCI Express3.0
  Porturi interne mini-SAS2
  Porturi externe mini-SAS2
  Nivele RAID0, 1, 5, 6, 10, 50, 60, 1E
  Memorie internă1024 Mega bites
  Procesor încorporatPMC PM8063
  Rata de transfer de date12 Gbit/s
  Suport S.M.A.R.TDa
  Numărul de dispozitive suportate256
  Nivel Migrație RAIDDa
  Extinderea capacității onlineDa
  Suport Hot-PlugDa
  Între timp între eşecuri (MTBF)645612h
  CertificareCE, FCC, UL, C-tick, VCCI, KCC, CNS, RoHS
  Factorul de formăMD2
  Voltaj3.3, 12V
  Sisteme de operare Windows acceptateDa
  Sisteme de operare Linux acceptateDa
  Alte sisteme de operare acceptateDa
  Intervalul temperaturii de funcţionare (T-T)0 - 50 °C
  Lărgime6,4 cm
  Adâncime16,7 cm
  Conector PCI ExpressDa
  Cantitate1

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Lasă un comentariu

Adaptec 8885

Adaptec 8885

RAID 8885 - 2x int. mini SAS HD (SFF-8643), 2x ext. mini SAS HD (SFF-8644), 1024MB, PCIe 3.0 x8

Lasă un comentariu