Seagate Enterprise 8TB

ST8000NM0075

Nou

Enterprise 8TB - 7200RPM, 4.16ms, SAS 12Gbit/s

Detalii

La Comandă

1 687,64 lei
1 418,18 lei fără taxe

- Accesați rapid și stocați datele critice cu performanța random uimitor de rapidă - peste 100% rapiditate crescută comparativ cu generația anterioară.
- Bucurați-vă de liniște cu tehnologia dovedită pe teren, de generația a 9-a pentru accesul fiabil la datele nestructurate - toate în aceeași amprentă de 3.5 inch!
- Vă ajută să vă asigurați performanța neîntreruptă 24x7 - la fiecare tranzacție, în fiecare zi.
- Vă livrează eficient integrarea ușoară în sistemele de stocare de masă RAID și duplicate cu opțiunile de interfață SAS de 12 Gb/s și SATA de 6 Gb/s.

Suportând cei mai buni timpi de răspuns din industrie pentru un drive de 8 TB, HDD-ul de 3.5 inch de Capacitate Enterprise de la Seagate® vă permite cele mai rapide transferuri de date datorită tehnologiei de cache avansată cuprinzătoare.

Satisfaceți-vă cerințele sarcinii Dumneavoastră de lucru de stocare în cea mai eficientă și de cost efectiv amprentă de centru de date disponibilă pe piață. Cu descoperirile de tehnologie inovativă precum PowerBalance™, PowerChoice™ și RAID Rebuild™, Dumneavoastră puteți să vă personalizați necesitățile de stocare de masă și chiar să vă îmbunătățiți TCO-ul Dumneavoastră (costurile de proprietar).

La construirea server-ului și soluțiilor de stocare de densitate maximă cu HDD-ul de 3.5 inch de capacitate Enterprise de 8 TB, vă puteți relaxa știind că infrastructura Dumneavoastră de stocare poate fi scalată la satisfacerea necesităților Dumneavoastră de capacitate în creștere, deopotrivă cu oferirea utilizatorilor unei rate de răspuns predictibilă și consistentă. Construit să suport sarcinile de lucru apropiate clasei enterprise de 550 TB/an și acoperit de 2 milioane de ore MTBF precum și de garanția de 5 ani, HDD-ul de 3.5 inch de Capacitate Enterprise vă ajută să vă asigurați că vă satisfaceți toate SLA-urile Dumneavoastră de stocare de masă.

Stocarea de înaltă capacitate pentru structurile de multi-drive necesită performanță predictibilă și fiabilă. HDD-ul de 3.5 inch de Capacitate Enterprise este construit să suport sarcinile de lucru apropiate clasei enterprise de până la 550 TB/an, ceea ce este de 10 ori sarcina de lucru evaluată a HDD-urilor desktop. În mod clar, HDD-ul de 3.5 inch de Capacitate Enterprise vă poate sprijini să vă asigure că Dumneavoastră vă satisfaceți SLA-urile de stocare de masă riguroase. Alegeți dintre interfețele SAS de 12 Gb/s sau SATA de 6 Gb/s pentru integrarea ușoară în platformele existente.

Protejați-vă datele cu Opțiunile SED
HDD-ul de 3.5 inch de Capacitate Enterprise vă protejează datele acolo unde acestea sunt păstrate - pe drive. Alegeți dintre modelele de grad guvernamental SED FIPS 140-2 opțiunea 1 sau SED cu tehnologia Seagate Instant Secure Erase 2 pentru dispunerea de drive ușoară și de cost efectiv.

  Hard disk
  Interfaţă HDDSATA
  Capacitate hard-disk8000 Giga Bites
  Dimensiune hard-disk3.5"
  Viteză HDD7200 RPM
  Tip dispozitivHDD
  Mărimea buffer-ului drive-ului256 Mega bites
  Latenţă medie4,16 ms
  Rata de transfer la interfața hard disk6 Gbit/s
  Rată de transfer susținută de Hard Disk237 MiB/s
  Între timp între eşecuri (MTBF)2000000 h
  Managementul energiei
  Consum de energie (tipic)10 W
  Consum de energie (inactiv)9 W
  Condiții de funcționare
  Intervalul temperaturii de funcţionare (T-T)5 - 60 °C
  Şoc de operare70 G
  Șoc de non-operare300 g
  Vibrații non-operare5 G
  Greutate şi dimensiuni
  Lărgime10,2 cm
  Înălţime2,61 cm
  Adâncime14,7 cm
  Greutate780 g
  Datele de ambalare
  Cantitate20

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Lasă un comentariu

Seagate Enterprise 8TB

Seagate Enterprise 8TB

Enterprise 8TB - 7200RPM, 4.16ms, SAS 12Gbit/s

Lasă un comentariu