Western Digital Blue 2 TB

WD20EZRZ

Nou

2 TB, 3.5", 6 Gbps, 5400 RPM, 600 g

Detalii

718 Produse

364,84 lei
306,59 lei fără taxe

Proiectare de încredere
Construit la cele mai înalte standarde WD de calitate și de fiabilitate, WD Blue vă oferă caracteristici și capacități de entry-level care sunt ideale pentru necesitățile Dumneavoastră de navigare. WD Blue este realizat prin brandul în care Dumneavoastră aveți încredere cu calitatea pe care o așteptați pentru o soluție testată, dovedită, de stocare zilnică.

Un clasic modern
Stocarea WD Blue este realizată și fabricată cu tehnologia găsită în hard drive-urile desktop și mobile premiate originale de la WD. WD Blue setează linia de bază pentru stocarea de zi cu zi prin livrarea consistentă de performanță peste generațiile anterioare în timp ce își menține cu succes calitatea și fiabilitatea WD de mai bine de șase generații. Diferența este că culorile noastre nu se estompează niciodată, generație după generație.

Puterea Dumneavoastră de a alege
WD Blue este disponibil într-o gamă largă de capacități de entry-level, dimensiuni de cache, factori de formă și interfețe, astfel că, Dumneavoastră puteți fi siguri că veți avea un drive care se potrivește perfect sistemului Dumneavoastră. Totuși, nu toate hard drive-urile sunt create la fel și pentru ca aplicațiile Dumneavoastră ce necesită mai mult, WD vă oferă posibilitatea și puterea oferită de alegerea pe care o puteți face.

Drive de încredere
Noi efectuăm teste pe sute de sisteme, configurații și pe o multitudine de platforme în FIT Lab™-ul nostru pentru a le oferi clienților noștri încrederea că drive-urile noastre vor lucra în sistemele lor cu compatibilitate maximizată. WD Blue vă permite să utilizați drive-ul nostru cu confidență, știind că progresele noastre de stocare precum tehnologia NoTouch™ Ramp Load sunt dovedite și fiabile soluțiilor de zi cu zi.

Upgradare ușoară
Software-ul Acronis True Image disponibil ca și download pe website-ul de suport WD vă permite să copiați toate datele Dumneavoastră pe un nou drive astfel că nu aveți nevoie să reinstalați sistemul Dumneavoastră de operare pentru a obține toate beneficiile unui drive nou.

SATA sau PATA - alegerea vă aparține
În timp ce SATA a devenit interfața standard industrială, WD continuă să fabrice drive-uri desktop cu interfața PATA pentru sistemele unice sau moștenite.

Avantajul WD
WD trece produsele noastre prin Testările de Integritate Funcțională (F.I.T. - Functional Integrity Testing) intensivă ca și o prioritate pentru orice produs lansat. Această testare vă asigură că produsele noastre satisfac în mod consistent cele mai înalte standarde de calitate și fiabilitate ale brandului WD. De asemenea, WD are o Bază de Inteligență detaliată cu mai mult de 1000 de articole utile precum și software și utilitare de mare folos. Liniile noastre de suport de client au ore prelungite de operativitate pentru a vă asigura că Dumneavoastră obțineți sprijinul de care aveți nevoie atunci când aveți nevoie. Liniile noastre de suport client vă sunt oferite ca și o unealtă gratuită și au menirea să vă sprijine și să vă ofere posibilitatea să accesați site-ul nostru de suport WD pentru detalii suplimentare.

Utilizarea recomandată
Stocarea WD Blue este testată și recomandată pentru utilizarea în PC-urile desktop și All-in-One, în aplicațiile industriale, în notebook-uri și în încapsulările externe unde capacitatea nu este necesară. Pentru capacitate suplimentară uitați-vă la drive-urile de stocare de capacitate WD Green.

  Hard disk
  Interfaţă HDDSerial ATA III
  Capacitate hard-disk2000 Giga Bites
  Dimensiune hard-disk3.5"
  Viteză HDD5400 RPM
  Tip dispozitivHDD
  Mărimea buffer-ului drive-ului64 Mega bites
  Cicluri start/stop300000
  Rata de transfer la interfața hard disk6 Gbit/s
  Rată de transfer susținută de Hard Disk147 MiB/s
  Conformitate RoHSDa
  CertificareCE, F.I.T, N3565
  Managementul energiei
  Consum de energie (în aşteptare)0,4 W
  Consum de energie (citire)5,3 W
  Consum de energie (scriere)5,3 W
  Consum de energie (inactiv)3,4 W
  Tensiunea de intrare12
  Condiții de funcționare
  Intervalul temperaturii de funcţionare (T-T)0 - 60 °C
  Intervalul de temperatură pentru depozitare (T-T)-40 - 70 °C
  Șoc de non-operare250 g
  Greutate şi dimensiuni
  Lărgime10,2 cm
  Înălţime2,61 cm
  Adâncime14,7 cm
  Greutate600 g
  Datele de ambalare
  Cantitate1

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Lasă un comentariu

Western Digital Blue 2 TB

Western Digital Blue 2 TB

2 TB, 3.5", 6 Gbps, 5400 RPM, 600 g

Lasă un comentariu