categories

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi

Despre noi

Compania noastră

SC ELSACO SOLUTIONS SRL

sediul social in Botosani, strada Pacea 41A

numar registru comertului J07/90/2009

CUI RO14364265

Excelăm pentru că suntem mereu atenți la nevoile clienților noștri!

De la înfiinţarea sa în 1994 și până în prezent, Elsaco a reușit să devină unul dintre principalii jucători pe piaţa de servicii energetice din România. Activăm cu succes în domenii de înaltă tehnologie și continuăm să ne dezvoltăm și în domeniul comerțului electronic. Rezultatele obţinute până acum ne-au demonstrat că cei peste 500 de specialiști ai Elsaco formează o echipă puternică și ne permitem să oferim prețuri și oferte excepționale.

  • Produse de calitate superioară
  • Cel mai bun serviciu clienți
  • Returnarea banilor în 30 zile

Echipa noastră

Elsaco Business

Standarde de calitate

Colaborarea cu numeroase companii recunoscute pe plan mondial a oferit echipei noastre în permanență suportul tehnic și consultanța necesară adoptării soluțiilor optime.

Mărturii

Fiecare comandă onorată cu succes și în timp scurt! Recomand cu încredere pentru prețurile mici și dovada de profesionalism pe care o prezintă magazinul și angajații săi!

Andreea L.

Nici o problemă până acum, după 3 comenzi onorate cu succes. De apreciat stocul actualizat în timp real pentru o gestionare mai bună a timpului fiecăruia. Folosiți cu încredere dacă doriți prețuri mici și varietatea imensă a catalogului!

Ionut P.